top of page

Voor en tijdens de behandeling


Scrubben
Wij adviseren je om de huid over je hele lichaam licht te scrubben 24-uur voordat je een Spray Tan behandeling krijgt. Dit zorgt voor een egalere dekking en een betere opname van de tanningvloeistof.
Na het scrubben adviseren wij om géén gebruik te maken van bodylotions, cremes of andere smeersels.
 
Scheren
Wij adviseren je om je 24-uur voor een Spray Tan behandeling niet te scheren of te harsen. Scheer dus niet op de dag zelf, het kan zijn dat je huid daarna te gevoelig wordt voor de spray. Daarnaast kunnen er vlekjes ontstaan en dat willen we natuurlijk niet!
  
 
Parfum, Deodorant & Creme
Wij adviseren je om geen bodylotion en/of crème op de dag van de Spray Tan behandeling te gebruiken. Dit zorgt voor een slechtere dekking van de tanningvloeistof en dus een minder sterk resultaat. Wij adviseren je ook om geen aftershave, parfum en/of deodorant te gebruiken op de dag van de Spray Tan behandeling. De bodylotion/crème/parfum/deodorant kan ervoor zorgen dat de teint niet goed fixeert of ‘pakt’ of dat er vlekjes of oneffenheden ontstaan.
  

Kleding

Wij adviseren je om comfortabele, ruimvallende en donkere kleding naar de salon te dragen op de dag van je Spray Tan behandeling. Zo minimaliseer je de kans op afgeving en oneffenheden. Denk hierbij aan een jurk, een loszittend trainingspak of iets in die trend. Mocht je toch iets lichts aanhebben of vlekken tegenkomen op je kleding? Maak je geen zorgen! Alle ingrediënten kunnen uitgespoeld worden, echter bestaat er een kans dat ze in nylon of leer kunnen trekken. 

 

Tip: Vergeet bij ‘slecht weer’ je paraplu niet mee te nemen. Het zou zonde zijn van je mooie nieuwe kleurtje als je na een Spray Tan behandeling direct door de regen loopt en je teint door de goot spoelt!

 

 

Tijdens de Spray Tan behandeling

Tijdens de Spray Tan behandeling krijg je een haarkapje ter bescherming van je haren.

De handpalmen, nagelriemen en hielen worden ingesmeerd met een vettige lotion, zodat de spray niet pakt op de binnenkant van je hand of bij je hielen. Je voetzolen worden beschermd met speciale “sticky-feet”, een papieren slipper voor onder je voeten. Dit biedt voldoende bescherming tegen de DHA spray. 

 

Dresscode

Tijdens de Spray Tan behandeling kun je zelf beslissen wat je aan wil. Wil je een bikini of een zwembroek aan,

dan kan dat gerust. Heb je liever een full body dekking dan mag je ook naakt of topless zijn. De keuze ligt volledig bij jou! 

Wil je geen bandjes zien, maar vind je het toch moeilijk om halfnaakt voor mij te staan? Houd dan gewoon je bikinitop of bh aan en doe de bandjes omlaag.

 

 

 

bottom of page