top of page

Na de Spraytan behandeling

Na de spray behandeling

Wij adviseren je om na een Spray Tan behandeling de eerste 8 uur niet te sporten of te douchen, en de eerste 24 uur niet naar de sauna te gaan, te zwemmen of te baden.

Geef de Spray Tan de tijd om volledig in je huid te trekken. Bij het douchen zal het water altijd een bruine verkleuring krijgen. Schrik niet dit is slechts de bronzer en dit zal niet ten koste zijn van je bruine teint.

 

Wrijvend afdrogen van de huid heeft een schurend of scrubbend effect, waardoor de bruine kleur ongewenst snel kan verdwijnen. Dep je huid dus droog!

 

De meeste douchegels en bodymilks bevatten citroenzuur, dit werkt een bleekmiddel voor de huid!

Bij ons in de salon kun je terecht voor verschillende aftercare verzorgingsproducten die geen citroen-bleekmiddel bevatten en special ontwikkeld zijn voor Spray Tan! Deze helpen je resultaat zo lang mogelijk mooi te houden.

 

Scheren

Wij adviseren je om minimaal 12-uur na een Spray Tan behandeling niet te scheren of te harsen. Dit heeft hetzelfde effect als een scrub op de huid.

 

Sieraden

Het is van groot belang dat je tot 8 uur ná de Spray Tan behandeling GEEN sieraden draagt. Doe je dit niet, dan kunnen wij geen egale kleur zonder strepen of vlekken garanderen. Laat ze ook thuis, zo kun je ze ook niet verliezen.

 

Zonnen

Mocht je na een Spray Tan behandeling gaan zonnen, onthoud dan goed dat een Spray Tan GEEN bescherming biedt tegen Uv-straling! Smeer je dus altijd goed in!

 

Al deze voorzorgsmaatregelen zijn noodzakelijk om je die mooie, egale en bruine teint te kunnen garanderen.

Respecteer deze regels dan ook, je doet het tenslotte voor jezelf!

 

Tip: Laat je gratis en vrijblijvend adviseren door onze ervaren specialist over alle beschikbare verzorgingsproducten voor een langdurige en prachtige teint!

bottom of page