top of page

Marc Inbane

Marc Inbane Spray of Mousse

Ik ben zelf enorme fan van de Spray van Marc Inbane.

De natural tanning spray werkt snel en eenvoudig. Je kunt het zelf aanbrengen en het resultaat is een gezonde, natuurlijk egaal gebruinde huid. De natural tanning spray blijft tot 5 dagen zitten zonder vlekken, strepen of het bekende worteleffect.

 

Wanneer je bij mij in de salpon langskomt kan ik je vrijblijvend laten zien hoe je de producten van Marc Inane aanbrengt... 

GEBRUIK
De natural tanning spray is ontwikkeld voor frequent gebruik. De flacon dient vóór gebruik goed geschud te worden. Houd de flacon ongeveer 30 cm van de huid af en spray met een vloeiende beweging. De vernevelde mist dient ongeveer 10 minuten te drogen, maar dit kan versnelt worden door een haardroger. De natural tanning spray blijft tot 5 dagen zitten en één flacon is tot 60 keer te gebruiken voor het gezicht en de hals.

VEILIG EN GEZOND
De natural tanning spray voldoet aan de nieuwste EU-regelgeving betreffende cosmetische producten. Het is dermatologisch getest en wordt dagelijks gebruikt door kappers, huidspecialisten en visagisten. Dankzij de natural tanning spray hoef je niet meer in aanraking te komen met de schadelijke UV stralen van de zon of de zonnebank. Het product is geschikt voor alle huidtypes en het gehele lichaam.

 

Wij adviseren u een Marc Inbane handschoen te gebruiken indien u uw lichaam wilt tannen, deze speciale handschoenen zijn in de salon te verkrijgen a € 8,95

Fles 200 ml € 39,90  (afhalen in Salon €35,00)

 

Marc Inbane kunt u afhalen bij:

SprayTanning by Esther 

Santpoortse Dreef 1

2071 TP Santpoort-Noord 

Bel of app even of er iemand aanwezig is.

Wij versturen de Marc Inbane door geheel Nederland *GRATIS*  zie onze webshop

Marc Inbane producten
bottom of page